Asuntorakentaminen

Uudisrakennukset asumisen eri muodoissa asiakkaan toiveita kuunnellen, sovitun aikataulun mukaisesti.

Asuinrakentamisen ammattilainen

Oma koti on se paikka, jossa pitää olla turvallista asua ja elää. Talon tulee olla rakennettu niin, että se palvelee asukkaiden tarpeita ja vastaa ajankuvaa. Koti on parhaimmillaan, kun siellä viihdytään

Talon rakentaminen vaatii aina ammattitaitoa, oli sitten kyseessä omakotitalo, rivitalo, paritalo tai kerrostalo. Asuinrakentaminen on syvällä juurissamme, sillä toimintamme käynnistyi nimenomaan rivitalojen rakentamisesta Haminaan vuonna 1981.

Meillä on kertynyt vankka ammattitaito asuinrakentamisesta aina yrityksen perustamisesta asti. Rakennamme koteja monenlaiseen asumiseen Kymenlaakson alueella. Meille asiakkaan toiveet ja sovitut aikataulut ovat tärkeitä, jotka otamme huomioon niin suunnittelussa kuin koko rakennusprojektin aikana. Olemme joustavia ja meidän kanssamme on helppo toimia. Voit olla luottavaisin mielin, kun valitset Rakennusliike Kalevi Suntio Oy:n.

Tutustu referensseihimme

Referensseistä löydät useita kohteita, joissa näkyy kädenjälkemme kuten julkiset rakennukset, teollisuusrakentamisen kohteet, myymälätilat, koulut, päiväkodit, paloasemat ja asuinkiinteistöt.

Tutustu Köysikujaan

Viihtyisää asumista Kotkassa merenrannan läheisyydessä. Tyylikkäät pienkerrostaloasunnot ovat nyt myynnissää, varaa omasi ajoissa!

Rakennusliike Kalevi Suntio Oy
Mäkelänkankaantie 1 49490 Neuvoton

0400 538 700
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Verkkolaskut

Verkkopalvelutunnus: 003704011698
Välittäjä: 003708599126 (Liaison)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paperilaskut

Rakennusliike Kalevi Suntio Oy
PL 56473
01051 LASKUT

AAA Bisnode
Luotettava kumppani
Menestyjät asiakastieto
Kauppalehti menestyjät
Kauppalehti menestyjät 2013

Copyright © Rakennusliike Suntio Oy 2022