Teollisuusrakentaminen

Rakennamme uutta, saneeraamme ja teemme muutostöitä teollisuuden muuttuviin tarpeisiin.

Monipuolisia teollisuusrakentamisen hankkeita

Toteutamme monipuolista teollisuusrakentamisen hankkeita eri aloilla toimivien yritysten tarkoitusten ja toiveiden mukaan. Uudet tuotantohallit, tilojen laajennukset, betonirakentaminen, suojarakenteet, vesikattotyöt, tuotantotilat ja sähkötilat ovat sitä teollisuusrakentamista, josta meidät tunnetaan

Betonirakentaminen on tyypillistä näissä kohteissa ja meiltä löytyy osaamista paikallavalettavista betonirakenteista kuten esimerkiksi perustukset, betonirungot, betonibunkkerit ja lattiat.

Kokemuksemme on karttunut vaativien teollisuusympäristöjen pienistä sekä suurista projekteista niin konepajoilla, tuotantolaitoksissa, voimalaitoksissa kuin satamassa. Meille on tullut tutuksi myös seisokkityömaat sekä rakentaminen tiloissa, joissa samanaikaisesti harjoitetaan normaalia liiketoimintaa. Huolellinen suunnittelu, aikataulutus ja tiivis yhteistyö on projekteissa erityisen tärkeää.

Tutustu referensseihimme

Referensseistä löydät useita kohteita, joissa näkyy kädenjälkemme kuten julkiset rakennukset, teollisuusrakentamisen kohteet, myymälätilat, koulut, päiväkodit, paloasemat ja asuinkiinteistöt.

Rakennusliike Kalevi Suntio Oy
Mäkelänkankaantie 1 49490 Neuvoton

0400 538 700
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003704011698
Operaattori: Pagero
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Paperilaskut

Rakennusliike Kalevi Suntio Oy
OVT 003704011698
PL 908
02066 DOCUSCAN

AAA Bisnode
Luotettava kumppani
Menestyjät asiakastieto
Kauppalehti menestyjät
Kauppalehti menestyjät 2013

Copyright © Rakennusliike Suntio Oy 2022