KVR-urakointi

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen on tilaajalle vaivaton, nopea ja tehokas tapa rakentaa.

KVR on tilaajalle vaivaton ja kustannustehokas urakkamuoto

KVR urakkamuodossa urakoitsija toteuttaa rakennuskohteen avaimet käteen -periaatteella ja vastaa kohteen kaikista vaiheista suunnittelusta takuutöihin. Tilaaja on sopimussuhteessa vain yhden toimijan kanssa.

KVR-urakkamallissa on vain kaksi osapuolta: tilaaja ja työn toteuttaja eli urakoitsija. Kokonaisvastuurakentaminen vapauttaa tilaajan aikaa ja resursseja muuhun, sillä valittu KVR-urakoitsija huolehtii kaikista osa-alueista. Tämän takia KVR-urakointi on tilaajalle vaivattomin, nopein ja yleensä myös kustannustehokkain rakentamisen malli.

Rakennamme KVR-urakointina kaikenlaisia kiinteistöjä niin teollisuuteen, julkiselle sektorille kuin asuintarkoitukseen. KVR-urakassa sinun aikasi säästyy muuhun, kun jätät koko palapelin pyörittämisen osaavien ammattilaisten hoidettavaksi. Voit luottaa siihen, että meiltä hoituu suunnittelu, koordinointi, rakentaminen ja viimeistely ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa alusta loppuun saakka.

Tutustu referensseihimme

Referensseistä löydät useita kohteita, joissa näkyy kädenjälkemme kuten julkiset rakennukset, teollisuusrakentamisen kohteet, myymälätilat, koulut, päiväkodit, paloasemat ja asuinkiinteistöt.

Rakennusliike Kalevi Suntio Oy
Mäkelänkankaantie 1 49490 Neuvoton

0400 538 700
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003704011698
Operaattori: Pagero
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Paperilaskut

Rakennusliike Kalevi Suntio Oy
OVT 003704011698
PL 908
02066 DOCUSCAN

AAA Bisnode
Luotettava kumppani
Menestyjät asiakastieto
Kauppalehti menestyjät
Kauppalehti menestyjät 2013

Copyright © Rakennusliike Suntio Oy 2022