Toimitilarakentaminen

Yritysten toimitilat tai toimitilojen muutos- tai laajennustyöt toteutetaan asiakkaan tarpeet ja nykytekniikka huomioon ottaen.

Liikehuoneistojen ja toimitilojen rakentaminen ja saneeraaminen

Kun nykyiset toimitilat eivät enää toimi toivotulla tavalla, silloin voi tulla kyseeseen saneeraus, tilojen laajennus tai uudisrakennus. Asiakkaan toiveet ovat aina lähtökohtana sille, mitä ja miten ryhdymme projektia toteuttamaan.

Olemme saneeranneet liikehuoneistoja aivan uuteen tarkoitukseen ja rakentaneet uusia myymälä- ja liiketiloja. Meillä on ymmärrystä siihen, miten hankkeet kannattaa toteuttaa ja ammattitaito sen läpiviemiseen.

Liikekiinteistön saneeraus- tai laajennustyö on mahdollista toteuttaa samanaikaisesti tiloissa harjoitettavan liiketoiminnan kanssa. Rakentaminen suunnitellaan niin, että liiketoiminta ei häiriinny. Näissä projekteissa tiivis yhteistyö kaikkien osapuolien välillä on erityisen tärkeää. Vaikka työskentelyalue toisi meille haasteita, siitä huolimatta pyrimme pitämään kiinni sovituista aikatauluista.

Tutustu referensseihimme

Referensseistä löydät useita kohteita, joissa näkyy kädenjälkemme kuten julkiset rakennukset, teollisuusrakentamisen kohteet, myymälätilat, koulut, päiväkodit, paloasemat ja asuinkiinteistöt.

Tutustu Köysikujaan

Viihtyisää asumista Kotkassa merenrannan läheisyydessä. Tyylikkäät pienkerrostaloasunnot ovat nyt myynnissää, varaa omasi ajoissa!

Rakennusliike Kalevi Suntio Oy
Mäkelänkankaantie 1 49490 Neuvoton

0400 538 700
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Verkkolaskut

Verkkopalvelutunnus: 003704011698
Välittäjä: 003708599126 (OpenText)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paperilaskut

Rakennusliike Kalevi Suntio Oy
PL 56473
01051 LASKUT

AAA Bisnode
Luotettava kumppani
Menestyjät asiakastieto
Kauppalehti menestyjät
Kauppalehti menestyjät 2013

Copyright © Rakennusliike Suntio Oy 2022